Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Селин Дион благодари на хората на първа линия
Селин Дион благодари на хората на първа линия
Снимка: facebook
Селин Дион благодари на хората на първа линия Четвъртък, 16.04.2020 г., 17:43 ч. Певицата публикува емоционално видео в Instagram

Селин Дион публикува сърдечни благодарности към „героичните“ работници на фронтовата линия в битката срещу пандемията, като същевременно призова феновете си да спазват правилата за социално дистанциране.

Видеоклипът в Instagram, заснет в кухнята на суперзвездата, е гледан стотици хиляди пъти до момента.

“Нека се грижим един за друг и знам, че ще се справим с всичко това заедно”, каза Селин на феновете си в клипа.

“Там отвън има много герои, които всеки ден ходят на работа, рискувайки и жертвайки живота си за нас”, каза тя. “Тези хора имат семейства и роднини, за които се притесняват, но все пак отиват на работа, за да служат, за да ни спасят”.

Дион продължи да изброява здравни специалисти, специалисти по спешна помощ, социални работници и осигуряващите основни услуги като продавачи и доставчици, казвайки: „Никога няма да можем да ви се отблагодарим. Поздравяваме смелостта ви и се молим. Благодаря ви много за героичната работа, която вършите за нашия свят. Ще бъдем вечно благодарни за това”.

Самата Дион се е самоизолирала.

През септември тя стартира първото си световно турне от десетилетие, за да промотира новия си албум "Courage" – първият без съпруга си мениджъра Рене Анджелил, който почина от рак през 2016 г.

В средата на март тя обяви, че обиколката е прекратена поради пандемията COVID-19, като първите 17 шоута в Северна Америка са отменени или отложени.

В събота канадската певица ще участва в концерта на Lady Gaga "Един свят: Заедно вкъщи".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

❤️ Celine xx… #Gratitude #stayathome

Публикация, споделена от Céline Dion (@celinedion) на

Коментари