Сериал е вдъхновението зад новия сингъл на Орлин Павлов

Песента е озаглавена „Див Рай“, а певецът играе главна роля във втория сезон на „Пътят на честта“ по NOVA

20 септември 2021
social
Снимка от Krasena Angelova

Повече българска музика в национален ефир – тази идея обединява усилията на Вирджиния Рекърдс и NOVA и поредният резултат от това партньорство е песента „Див Рай“ в изпълнение на Орлин Павлов.
 

„Див Рай“ влиза и в саундтрака на втория сезон на „Пътят на честта“ на NOVA .

Участието на Орлин Павлов в една от главните роли в сериала съвсем не е случайно. Именно телевизионната поредица се превръща във вдъхновение за новата му песен, чийто текст е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров. Музиката на „Див Рай“ пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol - David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy -  Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от Вирджиния Рекърдс, NOVA и Албион Филмс е реализиран под ръководството на Александър Христов.

В ролята на „истинската“ любов на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева. Клипът е заснет на три локации в продължение на 22 часа. В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си, а кадри от самия сериал „Пътят на честта“ стават част от разказаната във видеото история.

Новини