The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Шампион по кикбокс и звезда от „Откраднат живот“ в новото видео на P.I.F.
Шампион по кикбокс и звезда от „Откраднат живот“ в новото видео на P.I.F.
Шампион по кикбокс и звезда от „Откраднат живот“ в новото видео на P.I.F. Вторник, 11.06.2019 г., 15:31 ч. Песента „Понякога“ е в подкрепа на хората с множествена склероза

Какво събира в столичен склад шампион по кикбокс, балерина с афинитет към високите скорости и звезда от сериала „Откраднат живот“? Отговорът е: група P.I.F. и видеото към актуалния им сингъл „Понякога“.

Спортистът Симеон Наковски, грацията на мотор Юлита Тодорова и актрисата Ирина Митева са сред героите, чиито вътрешни битки са пресъздадени натуралистично от режисьора Лъчезар Аврамов.

_39.jpg

 Песента „Понякога“ е посветена на хората с множествена склероза.

„Това е и песен за желанието да продължиш напред въпреки неравностите по пътя. Да избереш да живееш живота с всичките му есктремни спадове и неочаквани възходи. Мисля че в „Понякога“ ще се припознае всеки, който поне веднъж е успял да надскочи страховете си и да приеме личната си драма като безценен урок.“, споделя фронтменът Димо Стоянов.

Irina-MIteva.jpg

Каузата на P.I.F. с лицата си в „Понякога“ подкрепят още Венцислав Сариев, Йама Йоани Боне, Татяна Монева, Йоана Йорданова, Лина Мухидин и Деси Моралез. Целият екип участва безвъзмездно в проекта. 

Desi-Moralez-Poniakoga.jpg

Коментари