Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Силвестър Сталоун вече няма да е Роки
Силвестър Сталоун вече няма да е Роки
Силвестър Сталоун вече няма да е Роки Четвъртък, 29.11.2018 г., 15:22 ч. Актьорът съобщи, че повече няма да влиза в образа на Роки Балбоа

Силвестър Сталоун съобщи, че повече няма да влиза в образа на Роки Балбоа, предаде Франс прес. Холивудският актьор преценил, че е време да предаде щафетата на по-младото поколение, което се въплъщава от новият герой в сагата Адонис Джонсън.

"Оттеглям се, с това поколение се открива един нов свят", поясни той в свое видео послание в Instagram, което вероятно е било записано по време на снимките на излезлия наскоро по екраните в САЩ филм "Крийд 2".

От 1975 година Силвестър Сталоун е изпълнил осем пъти ролята на Роки Балбоа, която го направи известен в целия свят и му донесе няколко номинации за награда Оскар.

"За мен бе привилегия да създам този образ и да го представя на големия екран”, каза 72-годишният актьор, сценарист, режисьор и продуцент. „Смятах, че с Роки е приключено през 2006 година и това ме удовлетворяваше. Но изведнъж се появи този млад мъж и всичко се промени".

Сталоун вероятно е имал предвид актьора Майкъл Б. Джордан, който присъствал по време на заснемането на видеото, макар че останал зад кадър.

В "Крийд: Сърце на шампион" и "Крийд 2" младият актьор е в образа на Адонис Джонсън, син на боксьора Аполо Крийд - най-добрият приятел на Роки Балбоа.

Макар че първоначално отхвърля предложението на режисьора Райън Куглър да бъде съживена сагата, Сталоун в края на краищата го приема.

Излезлият през 2015 година по екраните филм "Крийд: Сърце на шампион", в който Роки подготвя Адонис за битка на професионалния ринг, донесе 173 милиона долара приходи от прожекции.

Осмият филм от поредицата - "Крийд 2", изглежда също ще донесе големи приходи.

Коментари