Sinéad O’Connor иска да отиде при сина си

Певицата е в болница след самоубийството на 17-годишното момче

15 януари 2022
social
Снимка от БТА

Sinéad O’Connor e приета в болница, дни след трагичната смърт на нейния син. 17-годишният Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor беше намерен мъртъв след два дни издирване, а властите обявиха, че момчето само е сложило край на живота си.

След загубата на сина си изпълнителката беше откровена докрай с феновете си и написа в социалните мрежи, че "смъртта на Shane не е ничия вина, освен моя", и добави, че обмисля самоубийство. 

Снощи O’Connor написа: "Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с ченгета на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болница ще помогне за известно време. Но ще отида при Shane. Това в момента е само отлагане на неизбежното".

Shane беше намерен мъртъв на 7-и януари.

Преди дни певицата разказа пред феновете си как детето е планирало собственото си погребение месец преди да посегне на живота си.

Тя обвини здравните власти, и по-специално професионалистите по психично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето. По-късно оттегли обвиненията си.

Sinéad, която промени името си на Shuhada Davitt през 2018 г., обяви и че починалото момче ще бъде погребано на индуистка церемония, на която ще присъстват само тя и баща му.

 

Новини