Sinéad O’Connor издава мемоари

“Rememberings” е откровение за живота на ирландската певица

08 декември 2020
social
Снимка от facebook

Sinéad O’Connor ще издаде мемоарите си през юни следващата година. От издателството обявиха, че автобиографията на ирландската певица "Rememberings'' ще бъде "откровение" за живота й. Тя обхваща времето от ранното й детство в Дъблин, където расте в проблемно семейство и намира утеха в музиката, благодарение на албумите на Bob Dylan на нейния брат. 

След няколко опита в местни ирландски банди, O’Connor завършва дебютния си албум докато е бременна в осмия месец, а през 80-те и 90-те години става известна с няколко хита, най-големият от които е кавърът, който записва на “Nothing Compares 2 U” на Prince.

В книгата си O’Connor си спомня и за участието си в комедийното телевизионно шоу “На живо в събота вечер” през 1992 г., когато скъсва снимка на папа Йоан Павел II в знак на протест срещу опитите на католическата църква да прикрие случаите на сексуално насилие над деца.  

Миналия месец певицата обяви, че започва едногодишно лечение за травматични преживявания и зависимост.

"Това е моята история, каквато я помня. Много се забавлявах да я описвам през последните няколко години", каза тя в разпространено изявление.

Тази седмица O’Connor навършва 54 години. Певицата работи върху нов албум, който се надява да излезе през 2022 г. През есента тя пусна кавър на "Trouble of the World' на Mahalia Jackson.

Новини