The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Синът на John Lennon изпълни "Imagine" за първи път
Синът на John Lennon изпълни
Снимка: кадър YouTube
Синът на John Lennon изпълни "Imagine" за първи път Понеделник, 11.04.2022 г., 16:12 ч. Julian Lennon се беше зарекъл да го направи само "ако идва краят на света"

Julian Lennon, син на John Lennon, изпълни "Imagine" за първи път, за да помогне за събирането на дарения за Украйна.

Към клипа в YouTube Julian написа: “Днес за първи път публично изпълних песента на татко "Imagine". Песента отразява светлината в края на тунела, за която всички в момента се надяваме.

Кавърът е записан като част от глобалната кампания "Stand Up For Ukraine", която се излъчваше на живо през уикенда от Варшава, Полша.

“Винаги съм казвал, че единственият път, когато ще изпея "Imagine" ще бъде ако идва края на света", пише още Julian и добавя, че "войната в Украйна е невъобразима трагедия. Като човек и като артист, се чувствам задължен да реагирам по най-значимия начин, по който съм способен".

Миналата година Julian заяви, че да гледа документалния филм за Beatles "Get Back" е било "променящо живота преживяване", което го е накарало да заобича баща си отново. Филмът от три части на Peter Jackson излезе през ноември и се фокусира върху създаването на предпоследния албум на групата "Let It Be" и последният им концерт заедно на покрив в Лондон.

Наскоро Julian издаде два нови сингъла от предстоящия му седми албум "Jude".

Коментари