Скалата - президент? 

Dwayne Johnson изясни намеренията си

08 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

Dwayne Johnson коментира дали ще се кандидатира за президент на САЩ.

В интервю за сутрешния блок на CBS “Sunday Morning” актьорът каза, че окончателно се е отказал от битката за Белия дом, защото предпочита да се отдаде на ролята си на баща.

“Тази оферта вече не е на масата”, казва звездата в тийзър на интервюто за неделното предаване. 

“Обичам страната си и всички в нея. Но обичам и да съм татко. И това е най-важното нещо за мен, особено в този важен период от живота на дъщерите ми”, добавя Johnson, който и до днес носи прякора си Скалата от времето си в кеча. 

“Знам какво беше, когато непрекъснато бях на път и бях зает, и отсъствах през много от годините на първата ми дъщеря… Това би се случило отново ако се кандидатирам. Така че приоритет No. 1 са моите дъщери”.

Звездата на предстоящия филм от света на DC Comics “Черният Адам” има три дъщери - 21-годишната Simone от бившата му съпруга Dany Garcia и Jasmine на 6 г. и Tiana на 4 г. от настоящата му жена Lauren Hashian.

Интересът на Johnson към най-високата позиция в САЩ датира от 2017 г., когато в интервю за Variety той каза, че обмисля идеята да е кандидатира. 

Появиха се и проучвания, според които 46% от анкетираните (30 000) биха гласували за него. 

Миналата година през февруари звездата каза, че дали има бъдеще в политиката зависи от хората: “Бих обмислил да се кандидатирам в бъдеще, ако това е, което искат американците”.

Новият филм на Johnson “Черният Адам” излиза по кината на 21-и октомври.

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Kyrgyz → Bulgarian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Новини