The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
След 18 години: Bennifer отново заедно на червения килим
След 18 години: Bennifer отново заедно на червения килим
Снимка: БТА
След 18 години: Bennifer отново заедно на червения килим Събота, 11.09.2021 г., 12:30 ч. Бившите годеници позираха за фотографите на премиерата на "Последният дуел" във Венеция

Jennifer Lopez и Ben Affleck се разходиха по червения килим заедно за първо път от 18 години.

52-годишната певица и 49-годишният актьор дебютираха като двойка на кинофестивала във Венеция, където той представи новия филм с негово участие "Последният дуел".

Lopez носеше бяла рокля по тялото, а Affleck беше облечен с черен костюм. Двамата се усмихваха и се гледаха влюбено, докато позираха за снимки пред фотографите.

download-8.jpgdownload-9.jpg

Това е първата им публична поява, след като по-рано тази година бившите годеници подновиха романтичната си връзка.

Последният път, когато Bennifer минаха по червения килим като двойка беше през юли 2003 г. на премиерата на техния филм "Трудна свалка" в Лос Анджелис. Тогава двамата бяха сгодени, но се разделиха на следващата година.

Lopez и Affleck пристигнаха във Венеция в четвъртък. Двамата бяха заснети да се целуват и прегръщат, преди да слязат от една от лодките, с които традиционно пътуват звездите за кинофеста.

download-10.jpgdownload-11.jpgdownload-6.jpg

Според източници на американските медии актьорът и латинодивата се наслаждават на времето си заедно и отношенията им стават все по-сериозни.

Коментари