Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Следващият албум на Бон Джоуви ще се казва "Bon Jovi: 2020"
Следващият албум на Бон Джоуви ще се казва
Следващият албум на Бон Джоуви ще се казва "Bon Jovi: 2020" Четвъртък, 29.08.2019 г., 11:13 ч. Колекцията ще има разработва социални теми за разлика от предишния по-личен албум на групата

Новият албум на "Бон Джоуви" ще се казва "Bon Jovi: 2020". Вокалистът Джон Бон Джоуви обяви името от сцената на музикалния фестивал "Runaway to Paradise", който се провежда на борда на средиземноморски круиз, плаващ от Барселона до Палма де Майорка.

Рокерът от Ню Джърси каза, че заглавието от една страна е подходящо, защото предстои година на избори, а от друга, след по-личния характер на предишния албум на групата "This House is Not For Sale" (2016), следващата колекция ще има по-социален характер. Сред темите, които ще бъдат засегнати в него е посттравматичният стрес на ветераните и скорошните престрелки в Охайо и Тексас.

Изпълнението на групата в рамките на круизния фестивал трябваше да бъде на основната му сцена, но заради буря беше изместен на закрито. Така срещата с публиката е включвала не само музикални изпълнения, но и сесия с въпроси и отговори между феновете и музикантите. Джон Бон Джоуви е споделил, че песните, които му се иска той да беше написал, са "Pride" на U2, "Born to Run" на Брус Спрингстийн, всяка от песните на "Бийтълс" и "The Boys of Summer" на Дон Хенли.

7277209.jpg

Коментари