Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Слънчева сряда с приятни температури
Слънчева сряда с приятни температури
Слънчева сряда с приятни температури Сряда, 18.12.2019 г., 08:36 ч. Пролетната вълна през декември продължава

В сутрешните часове на много места в котловините, низините и около водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между минус 3 и 2 градуса, по-високи - в Източна България. През деня ще преобладава слънчево време. Привечер, от запад, ще се появи разкъсана средна и висока облачност. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат от 8-10 градуса в местата с по-трайна мъгла, до 17-19 градуса - на места в Предбалкана.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен, югозападен вятър. Привечер от запад ще се появи разкъсана средна и висока облачност. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 16 градуса, на 2000 м - около 11 градуса.

Преди обяд по Черноморието видимостта ще бъде намалена, но след обяд ще се подобри и ще бъде предимно слънчево. Максималните температури на въздуха ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В четвъртък от запад увеличението на облачността ще продължи, ще бъде предимно висока и средна, в равнинната част от Източна България ще остане с ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат предимно между 1 и 6 градуса, максималните слабо ще се понижат.

Коментари