The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Снимат филм за историята на Cyndi Lauper
Снимат филм за историята на Cyndi Lauper
Снимка: БГНЕС
Снимат филм за историята на Cyndi Lauper Четвъртък, 05.05.2022 г., 15:23 ч. От детството ѝ, през издигането до върховете на класациите през 80-те години на миналия век и след това

Историята на Cyndi Lauper ще бъде разказана в документален филм. “Оставете канарчето да пее” (“Let The Canary Sing”) ще проследи пътя на певицата от детството ѝ в Куинс, Ню Йорк, до издигането ѝ до върховете на класациите през 80-те години на миналия век и след това. Режисьор на продукцията е Alison Ellwood, която работи по документалния филм за групата The Go-Go’s през 2020 г.

Засега няма дата за премиера на филма за Cyndi Lauper.

“Подобно на много други хора, когато Cyndi Lauper се изкачи до върха на музикалната сцена в началото на 80-те, и аз си мислех, че тя е поредната млада звезда, внезапно стигнала до славата и успеха благодарени на MTV”, казва Ellwood в изявление. 

“Нейните клипове бяха диви и цветни, а песните ѝ като “Girls Just Want to Have Fun” - заразителни. Но както се оказва, нейната история е една от онези с тежки падения, усърдна работа и огромна решителност. Cyndi искаше нейният глас не просто да се слуша, но и да се чува. Документалният филм ще бъде пълен портрет на Cyndi Lauper – нейните “истински цветове”.

Коментари