Соник влиза в неравностойна битка с д-р Роботник

Новото свръхзвуково приключение "Соник: Филмът 2" нахлува в кината

17 март 2022
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

Новото свръхзвуково приключение "Соник: Филмът 2" нахлува в киносалоните на 1-и април.

Соник влиза в неравностойна битка с д-р Иво Роботник, който се измъква от заточението си и се завръща на Земята с гръм и трясък с помощта на нов партньор – ехидната Нъкълс. Природна стихия с юмруци, пригодени за разруха, Нъкълс има суперсила, която влиза в противовес на скоростта на Соник. Съдбата на света е поставена на карта и е време устатият син таралеж да се превърне в героя, за който мечтае. За целта обаче ще му е необходима помощ, която идва в лицето на двуопашатата лисица Тейлс.

След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае, но е доста пренавит и често забърква още по-големи бъркотии. Един ден обаче, светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили. Доктор Роботник успява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. На помощ на устатия таралеж се притичва двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на разтърсващо приключение в търсене на могъщия камък преди да е станало твърде късно.

Култови герои, много хумор, скоростен екшън и редица попкултурни препратки предлага новият трейлър на "Соник: Филмът 2". Режисьор е Джеф Фаулър, а в ролите се завръщат Бен Шуорц, който дава гласа си на Соник, Джим Кери като д-р Роботник, Джеймс Марсдън е Том Уачовски, а Тика Съмптър е Мади. Към тях се присъединяват Идрис Елба, който озвучава Нъкълс и Колийн О‘Шонеси - Тейлс.

Новини