The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Sophie Ellis-Bextor счупи рекорд на Гинес!
Sophie Ellis-Bextor счупи рекорд на Гинес!
Снимка: twitter
Sophie Ellis-Bextor счупи рекорд на Гинес! Вторник, 02.08.2022 г., 15:05 ч. Певицата за пореден път доказа, че е една от най-значимите диско кралици

По време на фестивала "Bestival" този уикенд Sophie Ellis-Bextor помогна да се подобри значително световния рекорд за най-много танцуващи хора под звуците на диско музика.

Под гигантската диско топка на фестивала и на фона на класиката на Sister Sledge - "We Are Family", Sophie Ellis-Bextor успя да събере 598 души на дансинга и по този начин значително подобри рекорда на Гинес в категорията.

Представителите на книгата за рекорди бяха на място, за да преброят участниците и потвърдиха постижението за най-многолюден диско танц. До сега този рекорд се държеше от 274 души.

В началото на пандемията от SАRS-COV 2 по време на локдауните, Sophie Ellis-Bextor стартира диско партита от собствената си кухня под името "Kitchen Disco". В тях взимаха участие съпругът и всичките пет деца на певицата, като се излъчваха на живо в интернет. За Коледа Sophie Ellis-Bextor направи благотворително 24-часово диско парти. В рамките на едно денонощие певицата не спираше да танцува и така събра рекордните над 1 милион паунда за нуждите на Children In Need. Сега, диско музиката донесе на Sophie Ellis-Bextor още един рекорд, но този път сертифициран от Книгата на Гинес.

Коментари