Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Спайдърмен: Далеч от дома" е най-гледаният филм у нас
"Спайдърмен: Далеч от дома" е най-гледаният филм у нас Четвъртък, 11.07.2019 г., 08:45 ч. Приключенията на супергероя в Европа са хит и за Океана

Продължението на филма за супергероя на Марвел Спайдърмен “Далеч от дома" се хареса най-много и на българската публика, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Подобно на зрителите зад Океана и у нас приключенията на комиксовия герой в Европа са се харесали на 17 964 зрители и отчитат 208 048 лева от билетите им за първите три дни на екраните.

На второ място е анимацията "Сами вкъщи 2", продължение на първия филм отпреди три години. Териерът Макс и неговите приятели - домашни любимци, които са "господарите" на дома, когато отсъстват стопаните им, този път разширяват своите приключения и в извънградска територия. Тях са предпочели вече 61 760 зрители и отчита 605 363 лева приходи за месец на екраните у нас.

Трета позиция сред най-гледаните филми е също за анимация - "Играта на играчките: Пътешествието". Четвъртият по ред филм за Уди и Бъз "Светлинна година" включва и нова играчка - Бо Пийп и са го гледали вече 14 731 зрители и има 139 826 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

На четвърто място е поредният филм за куклата от "Заклинанието" - "Анабел 3". Мистичният трилър за злокобния артикул, заключен в разрушена църква и пазен строго сред колекция от прокълнати предмети е гледан от 18 521 зрители и има 158 264 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

Пета позиция е за "Аладин" - екранизираната игрална версия на популярната анимация на "Дисни" и още по-популярната арабска приказка от средните векове. Познатата история, в която сред музика и песни сюжетът ни пренася във феерия от цветове и картини, е вече седем седмици на екраните у нас и за това време са я гледали 134 932 зрители и има 1 417 350 лева приходи.

Коментари