Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Среща на кралското семейство заради Меган и Хари
Среща на кралското семейство заради Меган и Хари
Снимка: БГНЕС
Среща на кралското семейство заради Меган и Хари Понеделник, 13.01.2020 г., 12:00 ч. Ще се търси решение на създалата се ситуация след решението на двойката да се оттегли от задълженията си и да бъде финансово независима

По-малко от седмица, след като принц Хари и съпругата му Меган обявиха изненадващо, че искат да се отделят от кралското семейство, кралица Елизабет Втора свика за днес извънредна семейна среща заради създалата се криза. В нея ще участват престолонаследникът принц Чарлз и синовете му принцовете Уилям и Хари. Меган Маркъл вероятно ще се включи по видео връзка от Канада, където е заедно със сина си Арчи.

Разговорът ще е в имението Сандрингам в Норфолк (Източна Англия) и според британските медии ще се опита спокойно да въведе ред в ситуацията, създала се след решението на Хари и Меган да се оттеглят от задълженията си като част от кралското семейство и да бъдат финансово независими.

Очаква се те да запазят сегашните си титли, но трябва да се изясни какъв ще бъде новият им статут, с какво ще им бъде позволено да се занимават, за да се издържат и как ще се осигурява охраната им. 

Коментари