Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
СТЕНЛИ - по-голям от страховете си в новия сингъл "Бягай от мен"
СТЕНЛИ - по-голям от страховете си в новия сингъл
СТЕНЛИ - по-голям от страховете си в новия сингъл "Бягай от мен" Четвъртък, 27.02.2020 г., 17:45 ч. Премиерата на втория официален сингъл от новия албум на Стенли – „Чужди тела“ е днес

Премиерата на втория официален сингъл от новия албум на Стенли – „Чужди тела“ е днес.
„Бягай от мен“ излиза след страхотния успех на едноименната песен от албума – „Чужди Тела“.

Песента е написана от Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, аранжиментът е дело на Благо, Стенли и Светлин Къслев. Актьорът Дани Рашев, когото широката публика познава като д-р Врабчев от сериала „Откраднат живот“, е автор на текста.

С видеото към песента, Стенли за пореден път не изневерява на себе като облича музиката си с визуални похвати и послания, излизащи извън рамките на мейнстрима. Под режисурата на Васил Стефанов и концептуализиран от Стефка Николова и самия артист, видеоклипът е вдъхновен от популярните в психоанализата мастилени тестове на Роршах. Тестовете са базирани върху способността на съзнанието да възприема познати форми от безформени огледални изображения. Във видеоклипа, изпълнен с много символизъм, е използван същият асоциативен метод, чрез който се редуват различни огледални образи и картини, проектира се борбата между хищника и жертвата, интерпретират се вътрешните ни страхове.

„Бягай от мен“ е откриващата песен в новия албум на Стенли, „Чужди тела“, който излезе на 01.11.2019 г. от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия. Албумът е първият студиен проект на Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

Коментари