Steven Tyler влезе в клиника

Aerosmith отмениха концертите си в Лас Вегас

25 май 2022
social
Снимка от facebook

Aerosmith отмениха концертите си в Лас Вегас през юни и юли заради състоянието на Steven Tyler. Фронтменът на групата е влязъл доброволно в клиника за рехабилитация, след като пристрастяването му към упойващи вещества се е завърнало.

От бандата публикуваха изявление, в което се извиняват на феновете и обясняват, че до ситуацията се стигнало заради скорошна операция на крака на Tyler. Наложило се той да пие обезболяващи, което довело до ново пристрастяване.

През януари Aerosmith отмениха и европейското си турне, също насрочено за следващите два месеца, заради притеснения във връзка с пандемията.

Ако лечението се развие добре, Aerosmith ще се завърнат в Лас Вегас през септември. 

Tyler от години има проблеми с въздържанието от употреба на различни упойващи вещества, като за първи път влезе в клиника за лечение на зависимости през 80-те години на миналия век. 

През последните години отклонението му от правия път се случва основно заради честата нужда да пие обезболяващи, с които да контролира болежките си. Той има ортопедични проблеми, причинени от десетилетията танци на сцената, както и заболяване, което причинява удебеляване на нервите в краката, причиняващо болка и отоци. 

Новини