Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Sting представя най-големите си хитове в нов стил
Sting представя най-големите си хитове в нов стил
Sting представя най-големите си хитове в нов стил Вторник, 02.04.2019 г., 11:00 ч. Албумът "My Songs" ще бъде на пазара през май

Следващият месец Sting ще представи новия си албум. Колекцията "My Songs" излиза на 24-и май. Тя съдържа най-популярните песни от забележителната музикална дискография на 17-кратния носител на "Грами", преработени и обогатени в съвременен стил.

В покрепа на албума изпълнителят организира и турнето "My Songs Summer Tour", което стартира на 28-и май в Париж и ще премине през България през юни.

От формирането на бандата The Police през 1977г. със Stewart Copeland и Andy Summers, Sting непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 млн. записa и редица почести по пътя си.

Феновете ще могат да чуят новия свеж подход на Sting към хитове като "Englishman In New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" и много други.

Албумът ще бъде придружен от бележки, написани от Sting, в които той споделя личните истории зад всяка песен и дава поглед върху процеса на създаване на едни от най-устойчивите песни на всички времена.

През лятото на 2018г., след супер успешния съвместен проект на Sting с реге звездата Shaggy – носителят на "Грами" и оглавилият световните класации албум "44/876" – емблематичното дуо тръгна на световно турне през Севeрна и Южна Америка, Източна Европа и тази година ще бъде продължено и със серия от концерти във Великобритания от 19-и до 25-и май. Веднага след края на съвместните концерти на двамата, Sting тръгва на самостоятелно световно турне в подкрепа на новия албум "My Songs", което ще включва поредица от динамични изпълнения под съпровода на електронни и рок ансамбли.

Коментари