Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Сватба в редиците на Red Hot Chili Peppers
Сватба в редиците на Red Hot Chili Peppers
Сватба в редиците на Red Hot Chili Peppers Сряда, 23.10.2019 г., 17:13 ч. Басистът на бандата Флий се ожени за 18 години по-младата си приятелка

Басистът на Red Hot Chili Peppers - Флий, се ожени за дизайнерката Мелъди Есани в Лос Анджелис.

Майкъл "Флий" Балзари обяви новината в личния си профил в Инстаграм, въпреки че сватбата е била в неделя.

57-годишният екстравагантен рок музикант е с 18 години по-възрастен от артистката от персийски произход, която е родена и израснала в Лос Анджелис.

"Животът ми се промени завинаги и съм вечно смирен и благодарен. Човекът, който вижда всичко от мен и знае кой съм. Съпругата ми Мелъди Есани", написа Флий за своите близо 740 000 последователи към снимката, която публикува.

Дизайнерката, която бе изящна в дълга бяла рокля с флорална дантела и с разкошните си тъмни къдрици, също сподели кадър.

"Този уикенд се омъжих за най-добрия ми приятел. Със сигурност най-добрата колаборация, която съм имала на любовна среща. Ти си цялото ми сърце, Флий", написа дизайнерката.

Басистът не изневери на стила си и прояви своята екстравагантност с бледолилав двуреден костюм, съчетан с бяла риза, резедава папийонка и кецове в същия цвят.

Тъй като двойката дълго време пазеше романса си в тайна, не е съвсем ясно кога точно двамата са започнали да се срещат и кога Флий е предложил брак на любимата си. Според някои американски медии двамата са сгодени от около месец.

Това е втори брак за Флий. Преди това той бе женен за Лоеша Зевиар, от която има 31-годишна дъщеря - Клара Балзари. Флий беше сгоден за модела Франки Райдър, но двойката така и не се ожени. Двамата имат дъщеря Съни Бибоп Балзари, която е на 13 години.

Коментари