Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Свети Валентин на балкона на Жулиета
Свети Валентин на балкона на Жулиета
Снимка: twitter
Свети Валентин на балкона на Жулиета Четвъртък, 23.01.2020 г., 12:00 ч. Платформа за жилища под наем избира вклюбени двойки, които да празнуват романтичния празник в дома на героинята на Шекспир

Влюбени двойки могат да отпразнуват Деня на Св. Валентин в къщата на Жулиета във Верона. Предложението е на платформа за жилища под наем, която ще избере щастливците чрез конкурс.

Желаещите да празнуват Деня на влюбените в дома на Жулиета трябва да се регистрират на сайта на платформата и да напишат писмо до героинята на Шекспир, в което да обяснят защо биха били идеалните гости на култовото място.

Крайният срок на конкурса е 3-и февруари.

Домът на Жулиета във Верона се смята за едно от най-романтичните места не само в Италия, но и в целия свят. Хиляди туристи всяка година отиват, за да видят балкона, където героите на Шекспир Ромео и Жулиета признават любовта си. Той е разположен в живописен вътрешен двор.

Победителите в конкурса ще могат да прекарат празника в прочутото жилище, да ползват услугите на личен иконом и да се насладят на вечеря на свещи, приготвена от майстор-готвач, отличен от справочника "Мишлен".

Избраниците ще спят в леглото, използвано за снимките на филма "Ромео и Жулиета" на Франко Дзефирели през 60-те години на миналия век.

Коментари