Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
„Sweet Child O' Mine“ става детска книжка
„Sweet Child O' Mine“ става детска книжка
Снимка: twitter
„Sweet Child O' Mine“ става детска книжка Четвъртък, 07.05.2020 г., 16:50 ч. Историята в рок класиката на Guns N' Roses е адаптирана за деца и ще бъде издадена през септември

Guns N' Roses обявиха издаването на детска книжка с картинки, кръстена на рок класиката им „Sweet Child O' Mine“. Тя е написана от признатия автор на трилъри Джеймс Патерсън и кръстена на емблематичния им хит.

Невероятната колаборация на Аксел Роуз и момчетата от групата му, съвместно с хитовия писател, е вдъхновена от Мая и Наталия - дъщерята и племенницата на мениджъра на американската рок група, Фернандо Лебеис.

Той казва в изявление: „Моята сестра и аз имахме късмета да можем да гледаме дъщерите ни да растат по време на турне с групата. Самите ние сме част от семейството на Guns повече от 30 години... и да можем да пренесем това в детска книжка е наистина специален и забавен етап от живота ни".

Джеймс добави: ''Като дългогодишен фен на Guns N' Roses съм развълнуван да си партнирам с групата, за да съживя тяхната известна хитова песен на страниците. „Sweet Child O' Mine“ е история, която знам, че децата ще обичат да четат и заедно с родителите си ще обичат да пеят парчето, чието име носи".

В нея може да се види текста на рок класиката от емблематичния албум от 1987 г., "Appetite for Destruction", адаптиран към история, подходяща за детските уши и очи.

Песента и нейната оригинална музикална видео концепция обаче далеч не са подходящи за деца.

58-годишният фронтмен Аксел заяви, че първоначалната му идея е била съсредоточена върху „страшна приказка за наркотиците“.

Книжката трябва да излезе на 1-и септември и е илюстрирана от Дженифър Зивойн. На корицата на книгата е изобразен баща, който носи китара, и дъщеря му. Двамата вървят по прашен път със слънчогледи около тях.

Междувременно басистът на рокерите Дъф Маккагън, наскоро спомена, че те „работят усилено“ върху „нови убийствени неща“.

Рок легендите продължават своя напредък от първия си албум с оригинална музика от 1991 г. „Use Your Illusion I“, с участието на басиста Дъф, китариста Слаш и вокалиста Аксел. 

Коментари