The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Съдят Kim Kardashian за $40 милиона заради измама
Съдят Kim Kardashian за $40 милиона заради измама
Снимка: БГНЕС
Съдят Kim Kardashian за $40 милиона заради измама Неделя, 18.09.2022 г., 10:31 ч. Последователи на риалити звездата са недоволни от фалшив конкурс в социалните мрежи

Последователи на Kim Kardashian я съдят и искат $40 милиона заради фалшив конкурс, който тя проведе в социалните мрежи, съобщава TMZ.

През 2020 г. в профила си в Instagram Kim Kardashian разигра томбола за първокласни самолетни билети до Лос Анджелис, тридневна ваканция в Бевърли Хилс и награда от 100 000 долара. Но никой от абонатите на риалити звездата не получи тези награди.

В същото време, както е посочено в съдебните документи, които бяха на разположение на журналистите, победителите в конкурса могат да докажат, че са го спечелили.

Според делото лотарията е била необходима за популяризиране на австралийската компания Curated, срещу която също е подадена жалба. организатор на това състезание е бил и Скот Дисик, бившият любовник на сестрата на Kim – Kourtney. Освен това други сестри Kardashian също са участвали в промоцията на конкурса.

В случай, че съдът признае правотата на тези, които са завели дело, Kim и Скот ще трябва да платят 20 милиона долара обезщетение на измамените абонати.

Коментари