Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Сър Майкъл Кейн в нова екланизация на "Оливър Туист"
Сър Майкъл Кейн в нова екланизация на
Снимка: БГНЕС
Сър Майкъл Кейн в нова екланизация на "Оливър Туист" Петък, 18.10.2019 г., 10:20 ч. В продукцията ще участват също звездата от "Игра на тронове" Лина Хийди и певицата Рита Ора

Сър Майкъл Кейн - една от живите легенди на британското кино и двукратен носител на "Оскар", ще се снима в нова екранна адаптация на "Оливър Туист". Почитателите на 86-годишния Кейн ще го видят като предводителя на джебчийската банда Фейгин в новата продукция на "Скай".

В ролята на Оливър Туист, който в осъвременената версия на класиката на Дикенс се подвизава като уличен художник в Лондон, ще дебютира 23-годишният Рафърти Лоу - синът на актьора Джуд Лоу и бившата му съпруга, актрисата Сейди Фрост.

Звездният актьорски състав включва също Лина Хийди, прочула се с ролята на Церсей Ланистър в сериала "Игра на тронове" и певицата Рита Ора.

Снимките за филма, режисиран от Мартин Оуен, започват тази есен в Лондон. Готовата продукция ще тръгне едновременно по платформата "Скай Синема" и по кината, като точната дата не се посочва. 

Коментари