Take That отново заедно чак през 2023 г.

Според Gary Barlow колегите му са си взели заслужена почивка

07 декември 2020
social
Снимка от facebook

Take That няма да се съберат отново преди 2023 г. Според Gary Barlow колегите му Howard Donald и Mark Owen са си взели заслужена почивка, въпреки че имат желание да записват нова музика. 49-годишният певец, който оглави британската класация с новия си албум "Music Played By Humans", предположи, че бандата ще се събере след премиерата на филма, вдъхновен от тяхната музика "The Greatest Days".

По думите на Barlow след последното турне заедно с колегите му са мислили за нов албум, но са били на "въртележката" албум/турне на всеки две години през последните 14 години и всички са искали да си вземат малко почивка.

"Опитвам се да уважавам мнението им, но аз просто не мога да го направя. Обичам да пиша, да продуцирам и да пътувам по турнета, затова реших да направя нещо свое през това време. Може би през 2023 г., защото следващата година ще се снима филма "The Greatest Days", и се надявам след него да направим турне".

Gary се пошегува, че най-хубавото на кинопродукцията е, че той няма да участва, може би само ще се появи за малко като себе си: “Нашето шоу "Тhe Band" беше харесано от една филмова компания преди около година. Ще снимат във Великобритания и Италия следващата година. А най-хубавото е, че аз не участвам. Може да се появим за кратко като себе си към края и това е".

Филмът ще проследи историята на пет ученички, чиито живот се променя на концерта на тяхната любима група и които се събират 25 години по-късно, за да си спомнят за преживяното.

Новини