The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Tate McRae обяви глобален виртуален концерт на 8 май
Tate McRae обяви глобален виртуален концерт на 8 май
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Tate McRae обяви глобален виртуален концерт на 8 май Сряда, 21.04.2021 г., 08:14 ч. Песента й “you broke me first” е най-дълго задържалата се песен на артист-жена в Billboard Hot 100 за цялата 2020-та

В деня на годишнината от релийза на международния #1 хит на изгряващата световна звезда Tate McRae, песента “you broke me first” зае 1-вото място в Топ 40 радио чарта в САЩ!

Тракът надмина 1 милиард стрийма в дигиталните платформи и продължава да е част от престижната класация Billboard Hot 100, в момента на #21.

С тези постижения младата изпълнителка и автор на музика счупи рекордите за най-дълго задържало се на #1 парче на артист-жена в радио чарта (28 седмици) и в  Billboard Hot 100 за цялата 2020 г. (33 седмици).

Tate обяви глобалeн виртуален концерт TOO YOUNG TO BE SAD Global Virtual Show, който ще се проведе на 8-ми май.
 
Наскоро Tate взе участие в новия хитов сингъл на хитмейкърa Regard - “YOU”, заедно с популярния австралийски изпълнител и актьор Troye Sivan.

Tate McRae е една от най-популярните световни изгряващи звезди. До момента изпълнителката, автор на песни и танцьорка има над 1,8 милиарда стрийма в дигиталните платформи, повече от 3,3 милиона абоната в YouTube и 500 милиона гледания на видеата си. McRae се превърна в най-младия артист в листата на сп. Forbes “30 Under 30” за 2021 г.

Коментари