The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Taylor Swift е добре дошла в групата на Bruce Springsteen
Taylor Swift е добре дошла в групата на Bruce Springsteen
Снимка: кадър YouTube
Taylor Swift е добре дошла в групата на Bruce Springsteen Вторник, 15.11.2022 г., 17:28 ч. Музикантът говори за певицата в шоуто на Jimmy Fallon

Bruce Springsteen стартира едноседмичното си гостуване в шоуто на Jimmy Fallon в понеделник с изпълнения на песни от новия си албум с кавъри на соул класики, “Only the Strong Survive”.

Водещият попита музикантът какво мисли за идеята да си партнира с Taylor Swift, тъй като и двамата работят с продуцента Jack Antonoff от Bleachers. Springsteen каза, че със сигурност ще отиде на някой от концертите на певицата заедно с дъщеря си Jessica, която е голяма почитателка на Swift. На въпрос дали не би поканил поп звездата да участва в негов концерт с групата му, той отговори “Тя е добре дошла в E Street по всяко време”.

Springsteen изпълни водещия сингъл от новата си колекция, кавър на “Do I Love You? (Indeed I Do)” на Frank Wilson, а заедно с него на сцената бяха съпругата му Patti Scialfa и един от кийбордистите на E Street Band, David Sancious, както и музикантите Riche “La Bamba” Rosenberg от Conan O’Brien Band и Eddie Manion.

 

 

Коментари