Taylor Swift издаде дългоочаквания си албум “Midnights”

Часове след премиерата пусна и допълнителни 7 песни

21 октомври 2022
social
Снимка от кадър Instagram

Taylor Swift издаде дългоочаквания си албум “Midnights”.

В Instagram певицата сподели благодарността си към музикалния си партньор Jack Antonoff.

“Midnights” е албум като луд полет и не бих могла да съм по-щастлива, че помощник-пилотът ми в това приключение беше@jackantonoff. Той е мой приятел завинаги (знам, че е самонадеяно, но държа на думите си), с когото правим музика от десетилетие, НО… това е нашият първи албум, в който двамата сме главните партньори. Обменяхме си идеи и написахме немалко неща, които харесваме, но “Midnights” наистина се оформи и “потече” от нас, докато нашите партньори (и двамата актьори) снимаха филм в Панама. С Jack се оказахме в Ню Йорк, сами, записвахме всяка вечер, стояхме до късно и изследвахме стари спомени от среднощното минало. "Midnights” е колаж от силни емоции, върхове и спадове, добри и лоши страни. Животът може да бъде мрачен, звезден, облачен, плашещ, наелектрилизиращ, горещ, студен, романтичен или самотен. Точно като “Midnights”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Swift съобщи, че ще издаде колекцията от 13 песни от сцената на Видеомузикалните награди на MTV през август, където получи отличието за “Видео на годината”. 

Преди премиерата на албума звездата сподели тийзър на предстоящите музикални клипове, които е създала за “Midnights”. Първото видео е към песента “Anti-Hero”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

В серия от видеа тя представи заглавията и подробности за всяка от песните. "Lavender Haze" е за връзката ѝ с Joe Alwyn, "Snow On the Beach" е в партньорство с Lana Del Rey, а "Anti-Hero" Swift определи като “наръчник за всички неща, които мразя в себе си”. 

Сред авторите на песните в албума освен Swift и Jack Antonoff са също Zoe Kravitz и Alwyn, който е записан под псевдонима си William Bowery.

Три часа след премиерата на десетия си албум, Taylor изненада феновете си с разширена версия, "Midnights (3 a.m. Edition)", в която са добавени още 7 песни. В Instagram звездата обясни, че много ѝ е харесало да споделя с почитателите си композиции, създадени по време на звукозаписните сесии за албуми, по подобие на серията "From The Vault", които обаче са отпаднали от финалната селекция за съдържанието на съответния проект. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

Заглавията на допълнителните песни са "The Great War”, “High Infidelity”, “Would’ve, Could’ve, Should’ve”, “Bigger Than the Whole Sky”, "Paris”, “Glitch” и “Dear Reader”.

 

 

Новини