The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Taylor Swift издава "Red (Taylor’s Version)" през ноември
Taylor Swift издава
Снимка: twitter
Taylor Swift издава "Red (Taylor’s Version)" през ноември Събота, 19.06.2021 г., 10:19 ч. Звездата продължава да презаписва старите си албуми, за да си върне правата над музиката си

Taylor Swift ще издаде презаписаната версия на нейния албум от 2012 г. "Red" на 19-и ноември. "Red (Taylor’s Version)" е следващият проект на мегазвездата след "Fearless (Taylor’s Version)", който тя пусна на музикалния пазар през април.

“Това ще е първият път, когато ще чуете всичките 30 песни, които трябваше да бъдат в "Red"", написа певицата в Twitter и добавя, че една от композициите е дълга цели 10 минути.

Swift публикува дълго послание към феновете по повод новия стар албум: “В музикално и текстово отношение, "Red" отразяваше една личност с разбито сърце. Беше хаотичен, начупена мозайка от чувства, която накрая някак се нареди добре. Щастлив, свободен, объркан, самотен, съсипан, еуфоричен, див и изтерзан от спомени за миналото... Отидох в студиото и експериментирах с различно звучене и партьори. И не знам дали защото излях мислите си в този албум, или защото чувах хилядите ваши гласове да пеят заедно с мен текстовете със страстна солидарност, или беше просто времето, но нещо се излекува в процеса на записите".

Swift обяви, че ще презапише първите си шест албума, след като нейния предишен лейбъл Big Machine продаде мастър записите на компанията на Scooter Braun, Ithaca Holdings. 

Коментари