The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Taylor Swift обяви нова песен и получи награда
Taylor Swift обяви нова песен и получи награда
Снимка: БГНЕС
Taylor Swift обяви нова песен и получи награда Сряда, 21.09.2022 г., 15:33 ч. Певицата скоро ще издаде новия си албум “Midnights”

Две събития белязаха вечерта във вторник за феновете на Taylor Swift. Едното беше изпълнение на живо на 10-минутната версия на “All Too Well”, а другото - разкриване на първата песен от предстоящия албум на звездата “Midnights”. 

Swift публикува забавно видео в социалните мрежи, в което със сериозен тон обяснява, че в серия от подобни клипчета ще разкрива по едно от заглавията на 13-те песни от колекцията. За целта ще използва уред, изобретение на високите технологии, а именно рулетка за бинго, в която са поставени топчета с номерата от 1 до 13. Първото изтеглено от нея число беше именно нейното любимо, 13. А песента в албума с този номер се казва “Mastermind”. 

Снощи Swift беше в Нашвил, където получи наградата за автор на песни на десетилетието от местната Асоциация на авторите на песни. На церемонията певицата държа 13-минутна реч и изпълни дългата версия на “All Too Well”. 

“Midnights” ще излезе на 21-и октомври.

 

 
Коментари