Taylor Swift пуска песен с Lana Del Rey

Колаборацията е част от предстоящия албум “Midnights”

07 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift разкри, че Lana Del Rey участва в песента “Snow On The Beach” от новия ѝ албум “Midnights”. По-рано Taylor стартира поредица от забавни клипчета, като във всяко от тях съобщаваше заглавието на една от общо 13-те парчета в колекцията, която ще излезе на 21-и октомври.  

В последното видео тя обяви, че тракът с номер 4 от съдържанието е колаборацията с Lana Del Rey “Snow On The Beach”.

@taylorswift Our LAST EPISODE! The season finale of Midnights Mayhem with Me, with QUITE the twist of an ending… #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnight Mayhem episode 13 - Taylor Swift

По-рано Swift потвърди информацията, че дългогодишният ѝ музикален партньор Jack Antonoff е работил и по десетия ѝ запис. Той беше продуцент и един от авторите на два албума на Del Rey - “Chemtrails Over The Country Club” (2021г.) и “Norman Fucking Rockwell!” (2019г.).

При обявяването на “Midnights” Swift обясни, че колекцията е написана “посред нощ” и представлява “пътуване през кошмари и сладки сънища”. 

Ето и пълният списък с песните в албума: 

‘Lavender Haze’

‘Maroon’

‘Anti-Hero’

‘Snow On The Beach’ featuring Lana Del Rey

‘You’re On Your Own, Kid’

‘Midnight Rain’

‘Question…?’

‘Vigilante Shit’

‘Bejeweled’

‘Labyrinth’

‘Karma’

‘Sweet Nothing’

‘Mastermind’

Swift също така даде повече информация за “Lavender Haze”. Заглавието на песента е често използвана фраза през 50-те години на миналия век, с която човек казва, че е влюбен. Тя научила за нея от сериала “Момчетата от Медисън авеню”. 

“Ако сте опиянени от любов, това означава, че имате онова специално излъчване, и си помислих, че това е наистина красиво. Мисля, че много хора са в тази ситуация в момента, не просто “публичните личности”, защото все пак живеем във времето на социалните мрежи. И ако светът научи, че си влюбен в някого, със сигурност ще има какво да каже по темата. Например в моята връзка от шест години (с актьора Joe Alwyn), много пъти се е налагало да отклоняваме странни слухове, таблоидни неща, и ние просто ги пренебрегвахме. И тази песен е са това - да пренебрегнеш тези неща, за да запазиш истинските”, обяснява в Instagram певицата. 

 

Новини