Тейлър Суифт продаде 1.3 милиона копия от новия си албум за 24 часа

Folklore стана най-стриймваният поп албум в Епъл Мюзик за 24 часа с над 35 милиона стрийминга

30 юли 2020
social
Снимка от youtube screenshot

От албума Folklore на Тейлър Суифт, бяха продадени впечатляващите над 1,3 милиона копия само за първите 24 часа. Освен това тя е поставила рекорд в Spotify за най-много стриймвания през първия ден на албум на изпълнителка - 80,6 милиона. Folklore стана най-стриймваният поп албум в Епъл Мюзик за 24 часа с над 35 милиона стрийминга.

Във Folkore са включени 16 песни, а в луксозното издание фигурира и още една допълнителна песен - Te Lakes.

Предходният албум на 30-годишната звезда, който носи името Lover, излезе преди около 11 месеца. Затова беше изненада, че тя пуска нов толкова скоро. Всички песни в него са създадени, докато Суифт бе в социална изолация заради новия коронавирус.

Тейлър Суифт обяви новия си албум "Folkore"

Междувременно Тейлър не пропусна да помогне на почитателите си в трудните времена. Наскоро тя раздаде по 3000 долара на такива, които са изпаднали в затруднено положение заради ограниченията, свързани с пандемията. Певицата прочела в социалните мрежи какво споделят някои от почитателите й и се свързала с тях на лични съобщения. Суифт поискала информация за акаунтите им в PayPal и впоследствие избраните от нея установили, че по сметките им са пристигнали 3000 долара

Новини