The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
The Ellen DeGeneres Show сложи край след 19 сезона
The Ellen DeGeneres Show сложи край след 19 сезона
Снимка: twitter/TheEllenShow
The Ellen DeGeneres Show сложи край след 19 сезона Неделя, 29.05.2022 г., 10:27 ч. Гости в последния епизод бяха Дженифър Анистън, Пинк и Били Айлиш

Елън Дедженерис сложи край на своето токшоу The Ellen DeGeneres Show след 19 сезона и повече от 3000 епизода.

Още в началото на шоуто комедиантката се сбогува със зрителите и изнесе неизвестни подробности от началото на кариерата си, а по време на емоционална реч се разплака: 

"Добре дошли в нашето последно шоу! Дойдох тук преди 19 години и тогава си казах, че това е началото на една връзка, а сега казвам, че това не е краят на връзката, сега можете да гледате други предавания и аз няма да видя публика известно време. Преди 20 години, когато се опитахме да продадем шоуто, никой не вярваше, че ще проработи, не защото е различен вид шоу, а защото аз съм различна. И ето, 20 години по-късно, празнуваме това невероятно пътуване заедно", каза Елън.

Гости в последния епизод на The Ellen DeGeneres Show бяха Дженифър Анистън, Пинк и Били Айлиш.

Анистън бе първият гост в шоуто на Елън преди години и появата й в последния епизод носеше символиката на началото и края.

Холивудската звезда разказа как е оцеляла след развода с Брад Пит:

Финалният епизод на The Ellen DeGeneres Show включваше клипове от 3200 епизода на Дедженерис, както и други акценти от кариерата ѝ, като домакин на Оскарите и получаване на наградата "Марк Твен" и Президентския медал за свобода.

Коментари