The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
The Weeknd издаде новия си сингъл като острие за резачка
The Weeknd издаде новия си сингъл като острие за резачка
Снимка: facebook
The Weeknd издаде новия си сингъл като острие за резачка Петък, 08.04.2022 г., 14:11 ч. Лимитираният винил се продава на търг

The Weeknd си партнира с американски арт колектив за лимитирана серия на новия му сингъл “Out Of Time” върху плоча с формата на метален диск за резачка. От специалното издание ще бъдат произведени само 25 броя, които се продават на търг. На сайта на аукциона, който приключва днес, се уточнява, че плочите са за грамофон, а се съветват бъдещите собственици да не използват винила като острие на режещата машина.

Преди време същият арт колектив работи с Lil Nas X за създаването на скандалните маратонки, известни като “Обувките на Сатаната”, като част от промоционалната кампания на неговия хит “Montero”. 

По-рано тази седмица The Weeknd публикува клипа на “Out Of Time” с участието на звездата от “Игра на калмари” Jung Ho-yeon и Jim Carrey, който участва в песента. Тя е от последния албум на канадеца “Dawn FM”.

The Weeknd планира и турне в Северна Америка, което започва през юли. Очаква се обиколката да прерасне в световна и да включва дати в Мексико, Южна Америка, Азия, Австралия, Нова Зеландия, Европа и Африка.

Коментари