The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
The Weeknd обмисля да си смени името
The Weeknd обмисля да си смени името
Снимка: кадър YouTube
The Weeknd обмисля да си смени името Понеделник, 04.04.2022 г., 17:04 ч. По примера на Ye, Madonna, Cher и Prince

The Weeknd намекна, че смята да смени сценичното си име на ABEL. Както е известно, рожденото име на канадския изпълнител е Аbel Tesfaye.

Той загатна идеята в коментар снощи в Twitter, в който даде пример с Kanye West, който наскоро се прекръсти на “Ye”, както и с други легендарни звезди, които имат само едно име, като Madonna, Cher и Prince. John Legend коментира, че ABEL звучи страхотно, а Tesfaye му отговори, че сe изкушава много от идеята за промяната.

Преди десетина години канадецът беше казал, че “The Weekеnd” първоначално трябвало да бъде заглавието на дебютния му микстейп “House Of Balloons”. Тогава той мразел името си и решил да използва The Weekеnd, защото му звучало готино. Махнал обаче буквата “е”, защото имало група със същото име, което щяло да му създаде проблеми с авторски права.

Миналото лято той обясни в интервю, че в началото на кариерата му границата между реалната и сценичната му личност била много тънка, но днес вече Abel е този, който се прибира вечер у дома, а The Weeknd е докато е на работа.

Коментари