Том Брейди не ще да спира на 45

Скара се със съпругата си Жизел Бюндхен заради NFL

02 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Съобщава се, че куотърбекът на Тампа Бей Том Брейди и съпругата му, супермоделът Жизел Бюндхен, са "в обтегнати отношения", каза източник, запознат със ситуацията, пред Page Six.

Множество източници твърдят, че двойката е участвала в серия от разгорещени спорове относно неотдавнашното решение на Брейди да се завърне в Националната футболна лига, преди да напусне семейния си комплекс в Тампа за Коста Рика, което съвпадна с неотдавнашното отсъствие на куотърбека от Buccaneers.

„Имаше проблеми в брака заради решението му да не се оттегля от спорта“, каза източник. „Жизел винаги е била тази с децата. Бяха се съгласили, че той ще се пенсионира, за да се съсредоточи върху семейството, след което той промени решението си.“

Миналата седмица Брейди говори откровено: „Всичко е лично, знаете, всеки попада в различни ситуации, така че всички ние имаме наистина уникални предизвикателства в живота си. Аз съм на 45 години.“, каза Брейди пред репортери.

Брейди се завърна при Пиратите на 22 август, след като първоначално отсъстваше от отбора от 11 август. Играчът, който навърши 45 години по-рано този месец, обяви, че се пенсионира, след което размисли.

Брейди е лидер в NFL за всички времена по пасове (84 520) и тъчдауни (624), наред с множество други рекорди.

Роденият в Сан Матео прекара първите си 20 сезона с Ню Инглънд Пейтриътс, извеждайки отбора до рекордните шест титли на Super Bowl в NFL, преди да се присъедини към Тампа Бей Букъниърс като свободен агент през март 2020 г. Той помогна на Тампа да спечели втория си Super Bowl в историята.

Новини