Tom Cruise пред труден избор в "Мисията невъзможна: Пълна разплата"

Излезе първи трейлър на седмото продължение на филма

23 май 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Дни преди премиерата на “Топ Гън: Маверик” в кината, излезе трейлър на още един филм с Tom Cruise - седмата част на шпионския трилър “Мисията невъзможна”. 

“Пълна разплата” ще бъде в две части, а героят на Cruise, Итън Хънт, изглежда ще бъде изправен пред трудни избори в предстоящата продукция. В новия филм отново ще участват познатите актьори от предишните части Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson и Vanessa Kirby. В допълнение ще се завърне и канадският актьор с полски корени Henry Czerny, който участва в първата “Мисия невъзможна” през 1996 г. Сред новите попълнения са Hayley Atwell и Esai Morales. Трейлърът не дава информация за сюжета на филма, но за сметка на това е изпълнен със спиращи дъха екшън сцени. 

Режисьор и сценарист на филма е Christopher McQuarrie, който работи и по “Престъпна нация” от 2015 г. и “Разпад” от 2018 г. 

Първата част на “Пълна разплата” ще излезе на 14-и юли следващата година, а втората - през 2024 г. Очаква се това да са последните два филма от поредицата за Cruise.

Новини