The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Том Джоунс идва за концерт в Пловдив
Том Джоунс идва за концерт в Пловдив
Том Джоунс идва за концерт в Пловдив Петък, 14.12.2018 г., 12:09 ч. Събитието е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година

Том Джоунс ще изнесе концерт в България. Легендарният певец ще зарадва своите многобройни български фенове с уникалнo шоу в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година.

Певецът получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" и "Praise & Blame", които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец. Критиците са единодушни в адмирациите си, както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999г. "Reload" продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като "Sexbomb", "Kiss", "It’s Not Unusual", "Delilah", "What’s New Pussycat", "I’ll Never Fall In Love Again" и "If I Only Knew", в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

Концертът на Том Джоунс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Коментари