Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Tom Hanks и Rita Wilson засега са добре
Tom Hanks и Rita Wilson засега са добре
Снимка: instagram
Tom Hanks и Rita Wilson засега са добре Петък, 13.03.2020 г., 09:26 ч. Актьорът информира в социалните мрежи за състоянието си и това на съпругата си

Tom Hanks и Rita Wilson споделиха от Австралия как се чувстват, след като стана ясно, че са заразени с коронавирус. В момента актьорите са под карантина в болница.

Hanks публикува в Instagram снимка със съпругата си и благодари на всички, които са загрижени за тях, докато се борят с новата болест.

"Здравейте, хора. Rita Wilson и аз искаме да благодарим на всички тук, които се грижат толкова добре за нас. Заразени сме с Covid-19 и сме в изолация, за да не разпространяваме още вируса. Има хора, при които той може да доведе до много сериозно състояние. Ние го караме ден за ден. Има неща, които всеки от нас може да направи, за да преодолеем това - да спазваме съветите на експертите и да се грижим за себе си и един за друг, нали така?", пише към снимката Tom Hanks.

Ден по-рано двойката обяви, че е дала положителни проби за коронавирус, след като са се почувствали отпаднали, имали са болки по тялото и лека треска.

Warner Bros. потвърдиха, че актьорът е бил в Австралия за предварителната подготовка на снимките за нов филм за легендарния Elvis Presley. Hanks ще играе ролята на неговия мениджър полковник Tom Parker. Актьорът Austin Butler ще се превъплъти в Elvis.

В Австралия са потвърдени над 120 случая на заразени с коронавирус. Премиерът Scott Morrison обяви план за над 11 милиарда долара, с който да се подкрепи икономиката на страната по време на епидемията.

Диагнозата на актьорското семейство принуди местен телевизионен канал да наложи карантина над екипа на сутрешния блок, където Wilson гостува в понеделник.

От прочутата опера в Сидни съобщиха, че Wilson е участвала в представление в събота пред 200 души, включително съпруга й. Сградата е била подложена на дезинфекция и се издирват всички контактни с двойката лица.

Коментари