The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Том Холанд не би „променил нито един момент“ от „Спайдърмен“
Том Холанд не би „променил нито един момент“ от „Спайдърмен“
Снимка: youtube screenshot
Том Холанд не би „променил нито един момент“ от „Спайдърмен“ Четвъртък, 06.01.2022 г., 08:24 ч. Звездата добави, че новият филм празнува "три поколения" филми за Спайдърмен

Том Холанд не би „променил нито един момент“ от „Спайдърмен: Няма път към вкъщи“. 25-годишният актьор повтори ролята си на Питър Паркър за приключването на най-новата трилогия в блокбъстъра – който е спечелил повече от 1 милиард долара в световен мащаб – и казва, че ролята на героя е била една от най-добрите преживявания в живота му.

Том каза пред Marvel.com: „Честно казано, това да бъда Спайдърмен промени живота ми. Беше невероятно. Като влакче в увеселителен парк от момента, в който се качих до момента, в който слязохме, беше абсолютно невероятно.“

Звездата добави, че новият филм празнува "три поколения" филми за Спайдърмен, датиращи от трилогията на Сам Рейми отпреди 20 години.

Том каза: „Този филм наистина е празник на три поколения. Беше ми приятно да бъда на кормилото и да бъда капитан на кораба, което беше страхотно. Беше невероятно. Честно казано беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало."

Коментари