Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Том Круз иска да продължи снимките на "Мисията невъзможна 7"
Том Круз иска да продължи снимките на
Снимка: БГНЕС
Том Круз иска да продължи снимките на "Мисията невъзможна 7" Четвъртък, 23.04.2020 г., 17:21 ч. Актьорът се надява ситуацията с коронавируса да позволи това да се случи през юни

Том Круз се надява снимките на „Мисията невъзможна 7“ да се възобновят през юни. Предстоящото продължение на екшъна беше един от първите холивудски проекти, отложени заради пандемията от коронавирус, като спря продукцията си в края на февруари. В момента, в който ситуацията в Италия се усложни заради вируса, екипът беше там и трябваше да снима в страната за няколко седмици. Италия е една от държавите, засегнати най-силно от COVID-19.

Все още има много неща, които трябва да се случат, преди снимките да могат да продължат. Статия на „Върайъти“ споменава за „правни проблеми“ и наличие на тестове за COVID-19 като препятствия, които трябва да бъдат изчистени. И макар „Парамаунт“ да е инвестирала много в „Мисията невъзможна 7“, от студиото знаят, че не си струва да възобновят производството, ако здравните служители не сметнат това за безопасно. Пандемията вече предизвика промени в графика за излизане на филми през 2021 и 2022 г., като един от най-новите примери за това е „Батман“.

В този момент е трудно да си представим, че юни е реалистична дата за филма – особено след като има съмнения дори за филми, планирани за излизане през август (като „Жената чудо 1984“). Освен ако нещата не претърпят драстичен обрат към по-добро през следващите няколко седмици, вероятно няма да е възможно да се заснеме масивен блокбастър (дори със съкратен екип). Цял Холивуд жадува да се върне на работа, но засега дори Том Круз трябва да се сдържи, докато отново полети към опасностите.

Коментари