Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Том Круз на гости в Украйна
Том Круз на гости в Украйна
Снимка: facebook
Том Круз на гости в Украйна Вторник, 01.10.2019 г., 17:36 ч. Актьорът е в страната, за да търси подходящи места за снимките на новия си филм, а поканата е на украинския президент Володимир Зеленски

Том Круз пристигна в Киев по покана на украинския президент - Володимир Зеленски. Актьорът търси в Украйна подходящи места за снимките на новия си филм. Зеленски подчерта по време на срещата, че украинският парламент неотдавна е приел закон за компенсиране на чуждестранните производители, които снимат филми в Украйна и каза, че се надява, този закон да направи страната привлекателна за големите в световната киноиндустрия, предаде ТАСС.

В кадрите, разпространени от президентството, той посреща Том Круз с думите: "Добре изглеждате". Холивудската звезда се разсмива и казва: "Това плаща сметките". След това Зеленски се шегува колко изтощително е да си президент и споменава застоя в мирния процес за разкъсваната от конфликти Източна Украйна, допълва Асошиейтед прес.

Том Круз е видян също в киевското метро. Феновете му предполагат в социалните мрежи, че става въпрос за снимките на седмата част от "Мисията невъзможна".

Коментари