Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Тони-Ан Сингх от Ямайка бе коронясана за „Мис Свят 2019“
Тони-Ан Сингх от Ямайка бе коронясана за „Мис Свят 2019“
Снимка: БГНЕС
Тони-Ан Сингх от Ямайка бе коронясана за „Мис Свят 2019“ Понеделник, 16.12.2019 г., 16:42 ч. 23-годишната стидентка по психология трогна публиката с изпълнение на песента на Уитни Хюстън I Have Nothing

23-годишната Тони-Ан Сингх от Ямайка беше коронясана снощи за „Мис Свят 2019“ на церемония в Лондон и заяви, че иска да използва титлата си, за да работи за „устойчива промяна“ за жените и техните деца, предаде БТА.

Второ място спечели тъмнокожата французойка Офели Мезино, а трето - представителката на Индия Суман Ратасингх Рао.

Конкурсът тази година се върна в британската столица, където през 1951 г. беше коронясана първата „Мис Свят“ - шведската манекенка Кики Хокансон. Домакин на юбилейния 70-и конкурс догодина ще бъде Тайланд, предаде ТАСС.

Победителката получи короната миналогодишната лауреатка, мексиканката Ванеса Понсе де Леон. За четвърти път представителка на Ямайка печели престижното състезание.

Победителката е студентка по психология, посочва Франс прес. Ройтерс допълва, че тя има образователна степен от щатския университет на Флорида.

„Искам да кажа на всички момичета по света: Вярвайте в себе си. Знайте, че заслужавате да сте такива каквито искате да бъдете и че сте способни да реализирате мечтите си. Тази корона не е моя, тя е на всички вас“, каза победителката при получаването на приза.

По време на състезанието 23-годишната Тони-Ан, която е студентка по психология, трогна публиката с изпълнение на песента на Уитни Хюстън I Have Nothing, посочва Ройтерс.

Коментари