Тренирай с Beyoncé

Звездата подписа договор с приложение за онлайн упражнения

11 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Beyoncé подписа договор с приложението за онлайн тренировки Peloton. През следващите няколко години мегазвездата ще инструктира потребителите как да тренират у дома.

Тренировките ще бъдат в чест на т.нар. "исторически черни колежи" в САЩ, в които през годините са се обучавали афроамериканци и сезона на баловете в университетите, който послужи като вдъхновение за 38-годишната певица за нейното изпълнение на фестивала Coachella през 2018 г. и последвалия концертен албум и документален филм "Homecoming".

Beyoncé, която е "най-желаният артист от потребителите на Peloton по света, които са над 3.6 милиона", каза в изявление: "Peloton и аз вярваме, че силата на музиката може да повдигне духа, да мотивира и вдъхнови хората, които започват или искат да започна своето фитнес пътешествие. От няколко години съм член на Peloton и много се вълнувам, че ще си партнирам с компания, която помага на хората, млади и стари, да бъдат своята най-добра версия по един иновативен и приложим начин".

Компанията добави, че Beyoncé ще води различни тренировъчни дисциплини, от които се интересува, свързани с музиката, движението, фитнеса и здравословния начин на живот. Студентите от "исторически черните колежи и университети" ще могат да се запишат безплатно за услугата за две години.

Преди Beyoncé звезди като Keith Urban, Jennifer Lopez и Alicia Keys също са имали свои тематични тренировки в приложението.

Новини