Тъжна новина за феновете на сериала "Бриджъртън"

Една от звездите на поредицата няма да се завърне за втория сезон

03 април 2021
social
Снимка от instagram

Тъжна новина за феновете на сериала "Бриджъртън". Една от звездите на поредицата няма да се завърне за втория сезон.

Regé-Jean Page официално напуска екипа на хитовата продукция.

В акаунтите на сериала в социалните мрежи беше публикувано писмо, написано от мистериозната героиня от "Бриджъртън" - лейди Уислдаун. От него стана ясно, че хитът на Netflix ще продължи без Page, който изигра ролята на Саймън Басет, херцог на Хейстингс.

"Бриджъртън" постави рекорд по гледаемост

"Докато отправяме погледите си към мисията на лорд Антъни Бриджъртън да намери своята виконтеса, казваме "сбогом" на Regé-Jean Page, който се представи триумфално като херцога на Хейстингс... Ще ни липсва присъствието на Саймън на екрана, но той винаги ще бъде част от семейство Бриджъртън".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bridgerton (@bridgertonnetflix)

В писмото се казва още, че Phoebe Dynevor, която изигра любимата на херцога Дафне Бриджъртън, ще се завърне във втория сезон: "Дафне ще остане отдадената съпруга и сестра, която ще помага на своя брат да маневрира в предстоящия сезон и неговите предизвикателства - повече интриги и повече романс, отколкото моите читатели могат да понесат".

31-годишният Page коментира новината в Instagram със снимка на своя герой в сериала.

"Беше истинско удоволствие и голяма чест за мен да бъда вашият херцог. Да се присъединя към това семейство, както на екрана, така и извън него. Нашият невероятно талантлив творчески екип, нашите изключителни фенове - не съм си и представял такова нещо. Любовта е истинска и ще продължи да расте".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Regé-Jean Page (@regejean)

"Бриджъртън" дебютира през декември 2020 г. и донесе огромен успех за Netflix. Той е продуциран от Shonda Rhimes (създателката на редица хитови сериали, сред които "Анатомията на Грей") и базиран на романите на Джулия Куин.

Page вече има и други професионални ангажименти - той ще участва във филмите "The Gray Man" и "Dungeons & Dragons".

Новини