Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Тъмната страна на славата на Джуди Гарланд
Тъмната страна на славата на Джуди Гарланд
Тъмната страна на славата на Джуди Гарланд Сряда, 10.07.2019 г., 08:26 ч. Излезе нов трейлър на предстоящия филм "Джуди" с участието на Рене Зелуегър

Бляскът и славата в кариерата на американската актриса и певица Джуди Гарланд, станала световноизвестна с ролята си на Дороти в "Магьосникът от Оз" и изпълнението на песента "Over the Rainbow", не изглеждат съвсем розови, погледнати отвътре. Точно такъв поглед дава и най-новият филм на име "Джуди", в който ролята на звездата от т.нар. "златен период" на Холивуд се изпълнява от Рене Зелуегър.

Филмът представя онзи период от живота на актрисата, в който тя трябва да се пребори с финансовите и емоционалните си проблеми. Това е 30 години след участието й в "Магьосникът от Оз". Действието в музикалния биографичен филм се развива през 60-те години, малко преди смъртта й през 1969 г., когато тя е на 47 години. Сюжетът се фокусира върху гостуващата й серия концерти в лондонския клуб "Talk of the Town".

Трейлърът показва пристигането на Гарланд в хотел с двете й деца, където разбира, че нейният апартамент е бил освободен заради финансовите й задължения. След като загубва дома и мениджъра си, Гарланд получава предложение за работа в Лондон, но за да работи там, тя трябва да остави децата си в Америка.

"Казвате, че трябва да оставя децата си, ако искам да изкарвам достатъчно пари, за да съм с децата си?!", казва актрисата, преди да се появи зад кулисите на лондонския клуб.

Трейлърът представя и нейната сценична треска, първите трепети от връзката с нейния бъдещ, пети поред съпруг Майки Дийнс (Фин Уитрок), болничните й посещения, сцени с младата Гарланд от снимките на "Магьосникът от Оз", както и певицата по време на нейните блестящи сценични изпълнения в Лондон.

Филмът се очаква да тръгне по кината в края на септември.

Коментари