Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Уитни Хюстън се връща на сцената с холограмно турне
Уитни Хюстън се връща на сцената с холограмно турне
Снимка: БГНЕС
Уитни Хюстън се връща на сцената с холограмно турне Четвъртък, 20.02.2020 г., 15:13 ч. Осем години след смъртта на певицата нейна холограма ще тръгне на европейско турне, което ще започне в Англия на 25 февруари и ще приключи в началото на април

Уитни Хюстън ще се появи отново на концертните сцени, предаде АП.

Осем години след смъртта ѝ нейна холограма ще тръгне на европейско турне, което ще започне в Англия на 25 февруари и ще приключи в началото на април.

Планирано е по-късно турнето да продължи на територията на САЩ.

„Сега е подходящото време за турнето“, заяви Пат Хюстън, която е бивша мениджърка на починалата певица и е продуцирала шоуто заедно с компанията BASE Hologram.

Миналата седмица в Бърбанк, Калифорния, представители на медиите имаха възможност да се запознаят с подробности за „Една вечер с Уитни: Холограмното турне на Уитни Хюстън“, което включва прожекции на холограми върху сцена с участието на танцьори и изпълнения на живо на бек вокалисти.

Сред концертните изпълнения ще са някои от най-големите хитове на певицата, като „How Will I Know“, „Saving All My Love For You“ и „I Will Always Love You“, както и редки записи, сред които записаният от нея за пръв път преди 3 десетилетия кавър на песента „Higher Love“ на Стив Уинууд. За шоуто са използвани стотици часове изпълнения на Уитни Хюстън.

„Създадохме холограма по същия начин, както го направихме с Кари Фишър в „Rogue One: История от Междузвездни войни“, поясни Марти Тюдор, изпълнителен директор на BASE Hologram, която преди е работила над холограмни изображения на починали певци, сред които Рой Орбисън и Мария Калас. „Това е дълъг и сложен процес, но смятам, че се постига желаният ефект“, допълни тя.

 

Коментари