В разгара на лятото Backstreet Boys мислят за... Коледа

Групата ще издаде първия си албум с коледни песни

08 юли 2022
social
Снимка от кадър Twitter

Backstreet Boys влизат в тазгодишното състезание за най-раннo издаване на коледен албум. От групата съобщиха, че ще пуснат колекция със заглавие "A Very Backstreet Christmas", в която ще има празнични класики в тяхно изпълнение, както и три нови песни. 

Това ще бъде първият тематичен албум на бандата и първият им нов музикален проект от три години. В съдържанието са познати коледни песни като “White Christmas”, “Silent Night”, “Have Yourself A Merry Little Christmas”, а заглавията на новите парчета са “Christmas In New York,” “Together” и “Happy Days”. 

В допълнително специално издание ще бъдат добавени като бонус и “Feliz Navidad” и “It’s Christmas Time Again”. Ще има и лимитирана версия на албума на червена плоча. 

Премиерата ще бъде на 14-и октомври, но вече могат да се правят предварителни поръчки.

“От почти 30 години искаме да направим коледен албум и сега много се вълнуваме, че най-после ще се случи”, казва Howie Dorough в изявлението на групата. И добавя, че много са се забавлявали докато са слагали своя отпечатък върху любими коледни класики и нямат търпение да станат част от празничния сезон на своите фенове. 

В момента Backstreet Boys са на обиколка в Северна Америка, част от световното им турне в подкрепа на албума от 2019 г. "DNA", който дебютира на първо място в американската класация. Това е техният трети запис на върха на чарта и първи след "Black & Blue" през декември 2000 г.

“DNA” получи номинация за “Грами” в категорията за най-добро поп изпълнение от дует или група за песента “Don’t Go Breaking My Heart”.

За 29-годишната си кариера петорката има продадени 130 милиона записа. 

Ето и съдържанието на “A Very Backstreet Christmas”: 

White Christmas

The Christmas Song

Winter Wonderland

Have Yourself A Merry Little Christmas

Last Christmas

O Holy Night

This Christmas

Same Ole Lang Syne

Silent Night

I’ll Be Home for Christmas

Christmas in New York

Together

Happy Days

Бонус парчета: 

Feliz Navidad

It’s Christmas Time Again

 

Новини