Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
„Венъм“ продължава да е най-гледаният филм у нас
„Венъм“ продължава да е най-гледаният филм у нас
„Венъм“ продължава да е най-гледаният филм у нас Сряда, 17.10.2018 г., 15:19 ч. Разказът за извънземния симбиот, който влиза в тялото на Еди Брок, враг на спайдър-човека Питър Паркър, е гледан от вече 75 097 зрители и има 828 510 лева приходи

Създаденият по комиксите на "Марвел" от края на 80-те и през 90-те години на миналия век "Венъм" продължава да е най-гледаният у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Разказът за извънземния симбиот, който влиза в тялото на Еди Брок, враг на спайдър-човека Питър Паркър, е гледан от вече 75 097 зрители и има 828 510 лева приходи за десетте дни у нас.

На втора позиция продължава да е анимацията "Малката стъпка" за съществото Миго, което се сблъсква със света на хората.

Трето място е за първата премиера от миналия петък - "Първият човек". Историята на Нийл Армстронг, в чиято роля влиза Райън Гослинг е създадена по биографията на известния астронавт от проф. Джеймс Хансен.

На четвърта позиция е "Джони Инглиш избухва отново". Това е третата по ред комедия за агента от МИ-7, който успява да спаси всеки път света, но преминава през редица комични ситуации.

Пето място е за втората премиера от уикенда - екшънът "22-ра миля". Филмът е за извеждането на важен свидетел от Индонезия, за да се предотврати атака срещу САЩ, в който Марк Уолбърг играе ролята на командоса Джеймс Силва.

На шесто място е третата премиера от миналия петък - анимацията "Пепеляшка: тайната на принца". В популярната история този път принцът е омагьосан, а на негово място е поставен двойник, като задачата на Пепеляшка е да го освободи.

Седмо място е за музикалния "Роди се звезда" на Брадли Купър - трети римейк на едноименния филм от 1937 г. В лентата е пресъздадена историята на популярен музикант към края на кариерата си, подпомагащ бързо изгряваща звезда, превъплатена вече и върху музикален диск.

Осмо място е за комедията "Вечерно училище". Разказва се за трудния път на разнородна по възраст група до заветния тест за завършено средно образование в щатска гимназия.

На девета позиция сред най-гледаните филми е четвъртата премиера от миналия уикенд -"Тежки времена в "Ел Роял". Трилърът разказва за занемарен хотел точно на границата на Калифорния и Невада, в който попадат седем човека...

Десета позиция заема анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция".

Коментари