Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Вход свободен днес в Националния военноисторически музей
Вход свободен днес в Националния военноисторически музей
Вход свободен днес в Националния военноисторически музей Понеделник, 06.05.2019 г., 07:31 ч. В празничния ден посетителите ще могат да разгледат най-новата изложба, озаглавена "На борда на флотската история", посветена на 140-ата годишнина от създаването на Военноморските сили на България.

Специална празнична програма ще има днес в Националния военноисторически музей. Традиционно на 6 май входа за експозициите е свободен.

В празничния ден посетителите ще могат да разгледат най-новата изложба, озаглавена "На борда на флотската история", посветена на 140-ата годишнина от създаването на Военноморските сили на България.

Само днес ще може да се влезе в пилотската кабина на транспортен хеликоптер Ми-8 и в отделенията за управление на ракетен комплекс "Луна-М". Ще има и дегустация на боб чорба, приготвена от истински военен готвач на полеви условия. Между 13:30 и 14:30 часа на обяд Духовият оркестър на Сухопътните войски ще изнесе специална програма.

Ден на отворени врати ще има днес и във филиалите на във филиалите на Националния военноисторически музей - Военноморския музей във Варна и Музея на авиацията в Крумово.

Коментари